Het Witte Kerkje huren

Het historische Witte Kerkje aan de Kampstraat 8 te Baarn is de thuisbasis van Vrijzinnig Baarn. Wij stellen ons gebouw beschikbaar voor verhuur aan particulieren en organisaties onder voorwaarde dat de aard van de activiteit overeenkomt met onze doelstelling. Door zijn goede akoestiek is de kerk zeer geschikt voor concerten en als opnamestudio, maar het is ook een sfeervolle locatie voor lezingen en uiteenlopende presentaties. Voor aanstaande echtparen die aan hun trouwceremonie een eigen invulling willen geven, is het Witte Kerkje een ideale locatie. De ruimte leent zich ook uitstekend voor een familiefeest of uitvaartplechtigheid.
Wanneer u de kerkzaal huurt, is dat inclusief de bestuurskamer en de keuken (120 stoelen in totaal). Verder is het mogelijk de bestuurskamer en de keuken afzonderlijk te huren (14 stoelen). In de omgeving van de kerk is voldoende parkeergelegenheid (behalve op de Brink op maandagavond, dinsdagochtend en dinsdagmiddag i.v.m. de markt).
In de kerkzaal bevinden zich een kerkorgel, een piano en twee vleugels. Ook een geluidsinstallatie en ringleiding zijn aanwezig. Voor de verhuur wordt een contract opgesteld, dat door de huurder wordt getekend. Hierin zijn alle voorwaarden opgenomen.

Tarieven m.i.v. januari 2023

kerkzaal: € 200,00 per dagdeel (ca. 6 uren)
bestuurskamer: € 75,00 per dagdeel
huwelijk: € 250,00
uitvaart: € 250,00

De huur wordt jaarlijks geïndexeerd.

Voor de Steinway vleugel wordt € 100,00 in rekening gebracht.

N.B. Reserveringen dienen uiterlijk 2 weken voor de datum geannuleerd te worden, anders wordt € 75 aan kosten in rekening gebracht.

Klik hier voor de beschikbaarheids kalender.